Posted by : ΔΚΜ - Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Αθήνα  Νοέμβριος 2013

Ανοικτή επιστολή προς τα μέλη του ΤΕΕ


Αγαπητέ συνάδελφε,
Η ψήφος όλων μας στις επερχόμενες εκλογές θα είναι αυτή που θα καθορίσει εάν το ΤΕΕ ως επιστημονικός φορέας θα συνεχίσει να υπάρχει.
Δυστυχώς, την στιγμή που ως μηχανικοί αλλά και ως ενεργοί πολίτες ζούμε την απόλυτη επαγγελματική εξαθλίωση. 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να μπούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις ακολουθώντας τις τακτικές του Προέδρου Χρ. Σπίρτζη τον οποίο θεωρούμε κατά κανόνα υπεύθυνο για όλα όσα βιώνουμε.
Το ζητούμενο αυτών των εκλογών δεν είναι το δίλλημα «Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο» όπως πολλοί προσπαθούν να θέσουν, είναι «ΤΕΕ ή μη ΤΕΕ».
Για εμάς το ερώτημα είναι σαφές «Ποιος μπορεί να σταματήσει την κατηφόρα και την απαξίωση των Μηχανικών και ποιος μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην επανάκαμψη της Χώρας;».
Εγγυόμαστε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για τους μηχανικούς και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις και χωρίς φανφάρες αυτά που μας ανήκουν. Δεν έχουμε κανενός είδους δεσμεύσεις. Είμαστε ανεξάρτητοι, έμπειροι και με ξεκάθαρους στόχους.
Η ψήφος σου είναι αυτή την φορά πιο σημαντική από οποιαδήποτε άλλη φορά. Σε προτρέπουμε να επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας www.dkm-tee.blogspot.gr και να διαβάσεις τις θέσεις μας. Προφανώς αποδεχόμαστε οποιοδήποτε καλοπροαίρετο σχόλιο το οποίο κινείται στους άξονες που έχουμε ήδη θέσει.

Απαιτούμε ένα ισχυρό ΤΕΕ
Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για όλα όσα δεν έγιναν

Υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε την χαμένη αξιοπρέπειά των μηχανικών

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Blog Archive

- Copyright © ΔΚΜ - Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -